Tre barn halshogd

To jenter (9) og en gutt (10) ble drept i Baltimore.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var moren til minst to av de tre barna som fant dem da hun kom hjem seint torsdag ettermiddag amerikansk tid.

Det grusomme synet i leilgheten ble for tøft for den første politimannen som ankom stedet, og han måtte overlate oppdraget til en ny politibetjent.

- I mine 35 år i jobben har jeg dessverre sett en del drapsoffer, men jeg har aldri sett noe så ille som dette, sier visepolitisjef Kenneth Blackwell ifølge AP.

Det er foreløpig uklart om alle de tre barna var søsken. Nyhetsbyrået Reuters sier minst to av dem var i familie. AP skriver at de tre var søsken. Ifølge Washington Post sier politiet at de to jentene er morens døtre, mens det er uklart om guttens relasjon til kvinnen.

Mann avhøres

Seint torsdag kveld avhørte drapsetterforskerne en person som skal være interessant for etterforskningen. Mannen ble funnet få kvartaler fra åstedet etter informasjon fra barnas mor. Blackwell fortalte at politiet foreløpig ikke kjente til hva slags forhold mannen hadde til barna _ om noe.

Barna kom hjem fra skolen omkring klokka halv fire på ettermiddagen, ifølge politiet. Moren, som snakker spansk og lite engelsk, informerte en nabo da hun fant barna døde omkring klokka kvart på seks. Et våpen ble funnet utenfor leiligheten.

Politiet forsøker å berolige naboene.

- Vi ser dette som en enkelthendelse. Naboene har ingen grunn til bekymring for sikkerheten, sier Kenneth Blackwell.

- Hjertelige

Nærmiljøet er selvsagt sterkt preget av hendelsen.

- De var veldig snille, hjertelige barn. Det er et sjokk for alle. Dette er et veldig stille, fredelig nabolag, sier naboen Al Johnsen.

Han forteller at det er tre eller fire familier av latinsk opprinnelse i det hovedsaklig jødisk-ortodokse boligområdet.

Matt Teichman (17) studerer på det lokale talmud-akademiet, og var på vei hjem fra bønn da han hørte sirenene og så politiet.

- Vi går her seint om kvelden og føler oss vanligvis trygge. Nå vet jeg ikke hva jeg skal føle. Jeg kan bare ikke tro det, sier han.

HALSHOGD: De to politibetjentene er tydelig preget av funnet av tre søsken på ni og ti år.