<strong>DRAP:</strong> Politiet sperrer av området rundt leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen fant &nbsp;flere drepte personer i en leiliged. Politiet har pågrepet en person for drapene.
Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix
DRAP: Politiet sperrer av området rundt leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen fant  flere drepte personer i en leiliged. Politiet har pågrepet en person for drapene. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer

DRAP I DANMARK

Tre barn og mor funnet drept i leilighet i København. Barnefar pågrepet

Ble funnet i leilighet i Brønshøj i København.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
<strong>TEKNIKERE:</strong> Politiets teknikere tar seg inn i leiligheten hvor politiet tirsdag morgen har funnet flere drepte personer. Politiet har pågrepet en person for drapene.
Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix
TEKNIKERE: Politiets teknikere tar seg inn i leiligheten hvor politiet tirsdag morgen har funnet flere drepte personer. Politiet har pågrepet en person for drapene. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dansk politi har tirsdag morgen funnet «flere drepte» i en leilighet i bydelen Brønshøj i København, melder Ekstra Bladet.

Politiet i København melder i ettermiddag at de fire drepte er identifisert. Politiet melder at det er tre barn og deres mor som er drept. Faren er pågrepet og vil bli framstilt for retten klokka 21.00 i kveld.

- Vi fikk en anmeldelse om husbråk på Kobbelvænget i Brønshøj, og sendte en patrulje ut til stedet. Der ble vi møtt av et fryktelig syn, og flere drepte personer i en leilighet, sier visepolitiinspektør og etterforskningsleder Ove B. Larsen til Ekstra Bladet.

En pågrepet

Han forteller til avisa at en person er pågrepet i saken.

Vedkommende er siktet for drap, og politiet opplyser at den personen er knyttet til leiligheten og at drapene ser ut til å ha bakgrunn i et familieoppgjør.

- Vi har sperret av stedet og arbeider nå med å finne ut av hva som har skjedd. Det var masse blod i leiligheten, men mer ønsker jeg ikke si foreløpig, sa Larsen tidligere vi dag.

Trolig familiedrap

- Det er trolig et familiedrap. Vi har arrestert en person som har tilknytning til leiligheten, sier Larsen ifølge avisa BT.

<strong>- TROLIG FAMILIEDRAP:</strong> - Det er trolig et familiedrap. Vi har arrestert en person som har tilknytning til leiligheten, sier Larsen ifølge avisa BT. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix
- TROLIG FAMILIEDRAP: - Det er trolig et familiedrap. Vi har arrestert en person som har tilknytning til leiligheten, sier Larsen ifølge avisa BT. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer

Ifølge politiet er det for tidlig å si hva som har skjedd. De ønsker ikke si noe om hva de vet om en eventuell relasjon mellom de drepte og den pågrepne personen.

De vil heller ikke gi opplysninger om hvor mange drepte personer de har funnet i leiligheten.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer