SMADRET: Personbilen med det som trolig er en familie på fem, havnet opp ned under lastebilen. Alle i bilen var døde da redningsmannskapene kom fram. Foto: TORBJÖRN AXELSSON / SCANPIX
SMADRET: Personbilen med det som trolig er en familie på fem, havnet opp ned under lastebilen. Alle i bilen var døde da redningsmannskapene kom fram. Foto: TORBJÖRN AXELSSON / SCANPIXVis mer

Tre barn og to voksne døde i frontkollisjon i Sverige

Trolig familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fem mennesker, tre barn og to voksne, døde da personbilen de satt i, frontkolliderte med en semitrailer sør for innsjøen Vänern i Sverige, melder Aftonbladet.

Feil kjørefelt Ulykken skjedde i 20.30-tida i går, på E20 gjennom Västra Götaland.

Ifølge politiet i Lidköping kom personbilen, som var på vei nordover, over i motgående kjørefelt på det glatte føret, og ble truffet med stor kraft av lastebilen. Personbilen ble så skjøvet 60 meter bortover av det større kjøretøyet, som etter hvert veltet over den.

Redningsmannskapene kunne konstatere at alle i personbilen var døde da de omsider fikk skåret av taket på personbilen, som lå opp ned. Lastebilsjåføren var fysisk uskadd, men ble kjørt bort i sjokk.

Trolig familie Ifølge Expressen er de fem døde ennå ikke identifisert, men sannsynligheten er stor for at det dreier seg om en familie.

- Vi har en teori om hvem de er, men de må identifiseres før vi kan si noe sikkert, sier Göran Larsson, operasjonsleder ved Lidköpings-politiet, til avisa.

Det snødde kraftig i området da ulykken skjedde, og kjørebanen skal ha vært dekket av snø på 90 km/t-strekningen, som ikke har midtrabatt.