Tre bevæpnede ranere tok seg inn i huset. Da våknet eieren og fant fram samuraisverdet sitt

Blodig oppgjør.

ANGREP: Huseieren tok bokstavelig talt saken i egne hender da han oppdaget at tre innbruddstyver hadde tatt seg inn i hjemmet hans. Nå er alle tre på sykehuset med kuttskader, mens psyken til den 49-år gamle sverdsvingeren skal analyseres. Dette sverdet er fra et annet politibeslag. Foto:REUTERS/Connecticut State Police/Handout via Reuters / NTB Scanpix
ANGREP: Huseieren tok bokstavelig talt saken i egne hender da han oppdaget at tre innbruddstyver hadde tatt seg inn i hjemmet hans. Nå er alle tre på sykehuset med kuttskader, mens psyken til den 49-år gamle sverdsvingeren skal analyseres. Dette sverdet er fra et annet politibeslag. Foto:REUTERS/Connecticut State Police/Handout via Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Tidlig fredag morgen våknet den argentinske mannen og kona av lyder i huset. Det viste seg å være tre innbruddstyver, to av dem bevæpnet, som var i ferd med å rundstjele dem.

Men skytevåpnene var til liten eller ingen hjelp da huseieren (49) plukket ned et samuraisverd fra veggen, og gikk til angrep på de uønskede inntrengerne. Det skriver La Voz.

De sårede tyvene kom seg ut i fluktbilen med et bytte på fattige 3000 norske kroner, og politiet brukte ikke lang tid på å finne bilen som hadde kollidert med et tre i nabolaget. Bilder fra åstedet viser fluktbilen med blod flere steder.

Deretter fulgte de blodsporene fra bilen til et hus hvor to av ranerne var opptatt med å lappe seg sammen. De arresterte også ytterligere en mann og en kvinne på denne adressen. En av ranerne hadde mistet en del av øret og hadde dype sår i ansiktet, mens den andre hadde kutt på armen.

Den tredje og siste raneren, som også hadde stygge sår på armene, ble arrestert da han hadde reist til en klinikk i nabobyen for å få medisinsk behandling.

De tre tyvene er nå innlagt på sykehus, den antatte sjåføren sitter i fengsel og kvinnen som oppholdt seg på tilfluktsstedet er også tatt inn i varetekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer