Tre bilbranner i Oslo i natt

Natt til lørdag måtte politi- og brannvesen rykke ut til to bilbranner på 52 minutter. Og ytterligere en time seinere sto to biler til i brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to første brannene skjedde et godt stykke fra hverandre. Den ene på Holmlia og den andre på Sinsen

- To branner på en times tid kan være en tilfeldighet, men det er mulig det er en sammenheng. Vi kan ikke utelukke det, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Foreløpig er det også usikkert om brannene er påsatt, men politiet påpeker at de ikke har funnet noen åpenbare grunner til at bilene plutselig skulle ta fyr.

Den første meldingen om brann kom klokka 1.06. En bil sto i full fyr i Hallagerbakken på Holmlia, og det var fare for spredning til to biler i nærheten. Brannvesenet fikk slukket brannen rundt klokka 1.25.

En halvtime senere var det ny utrykning til Sinsen, hvor det ble meldt om bilbrann klokka 1.58.

Den brennende bilen sto tett inntil toglinjene, og politiet fikk stanset togtrafikken i en periode for å være på den sikre siden. Krimvakten rykket ut etter brannen på Sinsen, og har gjort undersøkelser på stedet. Det er også søkt med hundepatruljer i området, uten at det ble gjort noen funn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer