Tre biler brenner i Oslo. Politiet tror de er påtent

Ung gutt sett løpende fra stedet.

TROLIG PÅTENT: En hvit varebil som politiet mener ble påtent. Flere biler i nærheten fikk skader som følge av brannen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TROLIG PÅTENT: En hvit varebil som politiet mener ble påtent. Flere biler i nærheten fikk skader som følge av brannen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagladet): Cirka klokka kvart på 2 natt til fredag fikk politiet i Oslo inn melding om at én det brant i en bil på Haugerud i Oslo.

Kun kort tid etterpå fikk de inn melding om at ytterligere to biler stod i brann.

De to første bilene som begynte å brenne stod i samme området, men så langt fra hverandre at den ene bilen ikke kan ha påtent den andre.

Politiet mistenker dermed at bilene er påtent.

- Det er sett en yngre gutt løpe fra stedet, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Han legger til at det er funnet spor på stedet som underbygger teorien om at bilene er påtent.

«Vi søker etter en ung gutt, ca 15 år, iført blå jakke og cap. Han løp fra stedet og i retning Haugerud senter, i det brannene ble oppdaget», tviterer Oslo-politiet.

Bilene skal ha stått parkert på en parkeringspass. Rundt klokka halv tre skriver politiet at brannevesenet har slukket alle brannene.

«Det er to biler som sannsynligvis er påtent, og flere andre biler er skadet pga varmeutviklingen. Vi jobber med å få oversikt over disse, og fortsetter samtidig søket etter en eller flere gjerningspersoner, samt undersøker åstedene», skriver politiet på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer