ULYKKE:  To personer er alvorlig skadde etter frontkollisjon i Snarum i Buskerud i dag tidlig. Kart: Google Map
ULYKKE: To personer er alvorlig skadde etter frontkollisjon i Snarum i Buskerud i dag tidlig. Kart: Google MapVis mer

Tre biler involvert i alvorlig massekrasj

En mann (29) omkom i front-mot-front-ulykke i Snarum i Buskerud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere biler er involvert i en alvorlig bilulykke på fylkesvei 280 ved Snarum i Buskerud. Alle nødetater inkludert luftambulanse rykket til ulykkesstedet, som er rett nord for Snarum kirke.

- En person er bekreftet omkommet. Det er en norsk mann på 29 år fra distriktet. Han var fører av en varebil. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Tom Richard Jansen i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet klokka 07.45.

En alvorlig skadd Mannen ble bekreftet omkommet på stedet, mens en annen person er flydd i luftambulanse med alvorlige skader til sykehus.

- Vi har varslet helsevesenet som vil ivareta de pårørende som har mista en i dag, sier Jansen.

Politiet og annet mannskap arbeider fortsatt på stedet, og ifølge Jansen vil trafikken på veistrekningen bli åpnet i løpet av dagen.

- Det er to varebiler som har kollidert front mot front, sier operasjonsleder Tom Richard Jansen i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet klokka 07.15.

- Redusert framkommelighet Det er ukjent hvor mange personer som befant seg i bilene da ulykka skjedde, ifølge Jansen.

- Vi har anmoda bistand fra veitrafikksentralen, men jeg har ikke fått tilbakemelding om trafikkflyten ennå. Det vil nok være lurt for bilister å ta høyde for dette, det vil være redusert framkommelighet i morgentimene, sier han.

Ifølge tidligere operasjonsleder Knut Nyhus i Nordre Buskerud politidistrikt var det Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) som først mottok meldingen om ulykken.

- Det er to varebiler og en personbil som er involvert. Hvem som frontet hvem vet vi ikke ennå.

- Det er i hvert fall en person som var bevisstløs, mer har vi ikke å gå på, sier han.