Tre biler involvert i front­kollisjon i Hokksund. Fem personer skadd

Store mannskaper utkalt.

STOR UTRYKNING: Alle nødetatene rykket til åstedet, støttet av luftambulanser. Foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0
STOR UTRYKNING: Alle nødetatene rykket til åstedet, støttet av luftambulanser. Foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Politiet opplyser i 18.30-tida at de to personene som satt fastklemt, er frigjort. Til sammen fem er skadd etter ulykken; to er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo, mens de resterende tre er fraktet til Drammen sykehus i ambulanse.

Klokka 20.45 opplyser operasjonsleder Rune Hunshamar at den ene bilen kjørte vestover fra Nedre Eiker mot Lerberg, mens de to andre kom i motsatt retning.

- På en eller annen måte har bilen som kom fra Nedre Eiker, kommet over i motgående kjørefelt og truffet den første av de andre bilene. Denne ble så truffet av bilen som kom bak, sier han.

De involverte er fem personer fra Øvre Eiker, Modum og Hobøl, fire menn og en kvinne. Den yngste er i 20-åra, mens den eldste er i 50-åra. Ingen er kritisk skadd.

Saken blir nå etterforsket av politiet.

(Dagbladet): Brannvesenet jobber i 17.55-tida med å få løs to personer som sitter fastklemt i hvert sitt kjøretøy etter en omfattende bilulykke i Hokksund i Buskerud.

- Tre biler er involvert. Vi vet at en bil er kommet over i motgående kjørefelt, opplyser Rune Hunshamar, operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, til Dagbladet.

Hunshamar har ikke oversikt over hvor mange personer totalt som er involvert i ulykken, som har skjedd på fylkesvei 283, på nordsiden av Drammenselva.

- Nå er det å redde liv førsteprioritet, sier han.

Politiet, ambulanser og brannvesenet er på stedet, i tillegg til to luftambulanser. Veien er stengt på ulykkesstedet, og det er omkjøring via E134 på sørsiden av elva.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer