Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre biler og to garasjer brant opp

Boligområde på Oslo vest evakuert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre biler ble flammenes rov da to garasjer på Ris i Oslo på uforklarlig vis eksplosivt tok fyr i natt.

Meldingen kom inn til brannvesenet klokka 02.11. Flere brann- og politibiler ble sendt til stedet, og beboerne i tilliggende hus ble enten evakuert eller kom ut på eget initiativ.

- Det var stor røykutvikling, men røyken gikk rett opp, så det var ikke noen stor helsefare, forteller operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Brannen er nå under kontroll, men vi har fortsatt en bil på stedet og driver etterslokking, opplyser underbrannmester Arne Berget ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.no.

Årsaken til brannen er så langt ikke kjent.

- Vi vil innlede etterforskning i morgen, sier operasjonsleder Jørstad.

BRANT OPP: Brannvesen og tilskuere kunne lite gjøre for å redde tre biler som var parkert i eller ved garasjene som på uforklarlig vis tok fyr i natt. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
BRANT OPP: Brannvesen og tilskuere kunne lite gjøre for å redde tre biler som var parkert i eller ved garasjene som på uforklarlig vis tok fyr i natt. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer
image: Tre biler og to garasjer brant opp

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!