Ulykken i Flå:

Tre brødre døde i ulykken

Alt tyder på at det var brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya (17) som mistet livet i trafikkulykken i Flå i Hallingdal.

- TRAGEDIE: Ordførerne i Flå og Krødsherad kommuner, hvor de tre brødrene var hjemmehørende, beskriver trafikkulykken som en tragedie. Foto: Privat
- TRAGEDIE: Ordførerne i Flå og Krødsherad kommuner, hvor de tre brødrene var hjemmehørende, beskriver trafikkulykken som en tragedie. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet jobber fortsatt med å endelig identifisere de tre brødrene som omkom i trafikkulykken i Flå i Hallingdal seint mandag kveld.

All tilgjengelig informasjon tilsier likevel at det var de tre brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya Jamal Sirwil (17) som mistet livet i trafikkulykken på riksvei 7.

Familien til Emad, Ibrahim og Yahya er kjent med Dagbladets omtale. De har samtykket til at Dagbladet kan gå ut med navn og bilde av de tre brødrene.

- Får tilbud om krisehjelp

Brødrene var hjemmehørende i Flå og Krødsherad kommuner og var på vei i retning mot Flå, da bilen de kjørte kolliderte med en kranbil på Rv7 ved Gulsvik i Hallingdal.

Føreren av kranbilen ble skadd, men ikke alvorlig.

Hendelsesforløpet er ennå uklart, selv om politiet har begynt å danne seg et bilde av hva som skjedde i forkant av ulykken.

- Samtidig er det fremdeles mye etterforskning som gjenstår før vi kan fastslå hendelsesforløpet, sier politistasjonssjef Brit Fyksen i en pressemelding.

Dagbladet har også vært i kontakt med kranbilsjåførens sjef. Han forteller at hendelsen er svært tragisk, og at han er tom for ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer