Ulykken i Flå:

Tre brødre døde i ulykken

Alt tyder på at det var brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya (17) som mistet livet i trafikkulykken i Flå i Hallingdal.

- TRAGEDIE: Ordførerne i Flå og Krødsherad kommuner, hvor de tre brødrene var hjemmehørende, beskriver trafikkulykken som en tragedie. Foto: Privat
- TRAGEDIE: Ordførerne i Flå og Krødsherad kommuner, hvor de tre brødrene var hjemmehørende, beskriver trafikkulykken som en tragedie. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Politiet jobber fortsatt med å endelig identifisere de tre brødrene som omkom i trafikkulykken i Flå i Hallingdal seint mandag kveld.

All tilgjengelig informasjon tilsier likevel at det var de tre brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya Jamal Sirwil (17) som mistet livet i trafikkulykken på riksvei 7.

Familien til Emad, Ibrahim og Yahya er kjent med Dagbladets omtale. De har samtykket til at Dagbladet kan gå ut med navn og bilde av de tre brødrene.

DØDSULYKKE: Tre personer mistet livet i en trafikkulykke i Flå, sent mandag kveld 23. august 2021. Video: Bjørn Langsem / Reporter: Ralf Lofstad Vis mer

- Får tilbud om krisehjelp

Brødrene var hjemmehørende i Flå og Krødsherad kommuner og var på vei i retning mot Flå, da bilen de kjørte kolliderte med en kranbil på Rv7 ved Gulsvik i Hallingdal.

Føreren av kranbilen ble skadd, men ikke alvorlig.

Hendelsesforløpet er ennå uklart, selv om politiet har begynt å danne seg et bilde av hva som skjedde i forkant av ulykken.

- Samtidig er det fremdeles mye etterforskning som gjenstår før vi kan fastslå hendelsesforløpet, sier politistasjonssjef Brit Fyksen i en pressemelding.

Dagbladet har også vært i kontakt med kranbilsjåførens sjef. Han forteller at hendelsen er svært tragisk, og at han er tom for ord.

- Vår sjåfør har det etter forholdene bra. Han vil bli fulgt opp og får tilbud om krisehjelp, sier firmasjefen.

ULYKKE: Tre personer er bekreftet omkommet etter ulykken i Flå i går kveld. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer

- Alle foreldres verste mareritt

Ordfører i Krødsherad kommune, Knut Martin Glesne, beskrev hendelsen som en tragedie for Dagbladet tidligere onsdag.

- At tre så unge gutter i samme familie mister livet er ufattelig. De hadde tida foran seg.

I Flå kommune er innbyggerne også preget av ulykken, fortalte ordfører i Flå, Merete Gandrud, til Dagbladet tidligere onsdag.

- Jeg kjente dem ikke personlig, men har et inntrykk av de var veldig sosiale. Ungdommene i bygda var sjokkerte da de fikk nyheten i går, sa Gandrud.

Hun la til:

- Det er alle foreldres verste mareritt. Det som har skjedd er akkurat det vi frykter når vi slipper dem ut på veien alene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer