Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Florida:

Tre brutalt drept på fisketur

Natt til lørdag ble tre menn brutalt drept da de var på fisketur i Florida. Lensmannen i området beskriver åstedet som det verste han har sett.

LENSMANN: Grady Judd er lensmann i Polk County i Florida. Han holdt pressekonferanse om drapene lørdag. Foto: Polk County Sheriff's Office / Facebook
LENSMANN: Grady Judd er lensmann i Polk County i Florida. Han holdt pressekonferanse om drapene lørdag. Foto: Polk County Sheriff's Office / Facebook Vis mer

Natt til lørdag skulle Damien Tillman (23), Keven Springfield (30) og Brandon Rollins (27) fra Florida på fisketur ved Lake Streety i Florida. Det som i utgangspunktet skulle være en hyggelig utflukt, endte fatalt.

De tre mennene ble banket opp, skutt og drept av ukjente gjerningspersoner ved innsjøen.

Lake Streety er lokalisert ved området Frostproof som er omtrent 115 km sør for Orlando i Florida.

Massakre

Grady Judd er sheriff i Polk County i Florida. Han holdt en pressekonferanse ved åstedet lørdag morgen. Der beskrev han de tre dødsfallene som en massakre.

- Dette er en forferdelig hendelse. Jeg har vært på mange drapssted i mitt liv, og dette er blant de verste, sa han under pressekonferansen.

Ringte faren

Etterforskerne tror at Damien Tillman ankom stedet først. Da de to andre nådde fram, skal de ha sett noen ukjente gjerningsmenn banke opp Tillman.

Da gjerningsmennene fikk øye på Springfield og Rollins, skal alle tre ha blitt skutt.

Rollins døde ikke av skadene umiddelbart. Da gjerningspersonene hadde rømt fra åstedet klarte han å ringe til faren sin som bor omtrent ti minutter unna innsjøen.

Da faren ankom, var sønnen fortsatt i live, men faren hadde glemt mobiltelefonen sin hjemme. Han kjørte derfor til en nærbutikk hvor han ringte nødnummeret.

Da nødetatene ankom åstedet ble alle tre erklært døde.

5000 dollar i dusør

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen etter drapene. Det er ingen mistenkte i saken, men sheriffen tror ikke at angrepet var tilfeldig. De tror at det var mer enn en gjerningsperson involvert.

- Du snubler ikke bare over folk her ute. Det er en grusvei i midten av ødemarken på vei til et fint, lite fiskevann, sa han videre.

Lensmannskontoret tilbyr nå 5000 amerikanske dollar i dusør til tips som fører til gjennombrudd i saken. 5000 dollar tilsvarer omtrent 46 500 norske kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!