Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre dager i strekk stod «Kjellen» ute med rumpa bar for å lage denne parodien

- Bomma med fem centimeter hver dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det finnes mange måter å ønske god jul på.

Og flere og flere velger å droppe det tradisjonelle julekort til fordel for en videohilsen.

Komiker Thomas Ryste, som driver humorshowet Klypa, har kastet seg på trenden, og ønsker god jul med en ellevill parodi på Widerøes suksessreklame «Hele Norge. Hele tiden».

Se parodien øverst i saken!

Det er Kjell «Kjellen» Bigset, en av Rystas mange rollefigurer, som har hovedrollen i videoen. Til Dagbladet forteller Ryste at han fikk ideen allerede for et halvt år siden, men at han ville spare den til jul.

- Jobba hardt «Kjellen»s Widerøe-parodi ble lagt ut på Youtube på fredag, og har allerede blitt sett over 80 000 ganger.

- Det har tatt av på Youtube og Facebook. Det er veldig kjekt, det. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger, også fra Widerøe, som sier det er en ære for dem å bli parodiert av meg, sier Ryste.

Men det var ikke bare enkelt å spille inn parodien. Rysta ringte Widerøe for å sjekke når flyene skulle lette og lande, og stod tålmodig ute og ventet på at flyet skulle komme.

- Vi prøvde på timingen tre dager i strekk, men bomma med fem centimeter hver dag. Så vi jobba hardt for å få det til.

Det endte med forkjølelse for Ryste, som etter hvert innså at litt juks måtte til.

- Det er ikke bra å stå ute med bar rumpe så lenge. Så vi måtte jukse og klippe inn vårt eget fly. Så flyet i videoen er dessverre ikke ekte, forteller han.