Vis mer

Tre dager igjen av DBs iPhone-konkurranse!

Disse fem leder. Nå kan du hjelpe dem!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Line Bendiksen (17) fra Krokelvdalen i Nord-Norge leder fremdeles kampen om å sette DB.no som startside på flest PC-er.

Den som har satt DB.no som startside på flest maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås!

Allerede 17. oktober hadde Line Bendiksen satt DB.no som startside på 37 maskiner.

- Jeg har spurt nesten alle jeg kjenner om lov til å endre startsiden deres. Bare to har sagt nei, sa hun til Dagbladet.no den gang.

Fjorten dager senere var hun oppe i 79 startsider, og nå ligger hun langt over 100 startsider.

- Du kan jo takke alle jeg kjenner som har hjulpet meg, sier hun i dag.

Nr. 1: Line Bendiksen
Nr. 1: Line Bendiksen Vis mer

Men mye kan endre seg ennå. Vi har fire deltakere som alle har satt DB.no som startside på mer enn 100 maskiner, og flere ligger tett oppunder. Nå kan du hjelpe de fem deltakerne på toppen av listen.

Slik gjør du det:

Om du selv vil delta i konkurransen, registrerer du ditt eget telefonnummer hver gang du setter DB.no som startside på en maskin. Det samme gjør du hver gang du setter DB.no som startside på en ny maskin. Dermed registrer vi hvor mange startsider som er satt med ditt telefonnummer.

Sett DB.no som startside! Vinn en iPhone!

Nr. 2: Kristian Haugen
Nr. 2: Kristian Haugen Vis mer

Vil du heller hjelpe en av de deltakerne som nå ligger på toppen av listen, kan du bruke ett av deres telefonnumrene når du registrerer en startside. Vi har fjernet de to siste sifrene fra mobilnumrene for å unngå at deltakerne ringes ned av våre lesere, men vi teller numrene med xx på slutten.

Line Bendiksen - bruk nummer 994341xx

«Jeg trenger en ny telefon. Veldig. Den gamle er snart 3 år gammel, og har problemer med diverse oppgaver. Jeg har planer om å kjøpe meg en ny telefon snart, så om jeg får den via konkurransen hadde jo det bare vært strålende.
Om jeg har mulighet vil jeg forresten si tusen takk til de som allerede har innsett at det å støtte meg i denne saken er det eneste rette,» skriver Line som fremdeles leder konkurransen.

Kristian Haugen - bruk nummer 452008xx

Nr. 3: Aleksander Gøperød
Nr. 3: Aleksander Gøperød Vis mer

«Grunnen til at jeg deltar er muligheten for å vinne en ny mobil. Det at det er en Iphone er en ren bonus.
Jeg har fått hjelp av de fleste jeg kjenner og flere til for å prøve å vinne dette,» skriver 22 år gamle Kristian Haugen fra Stavanger.

Alexander Gøperød
- bruk nummer 917685xx

«eg elsker konkurranser. Enten det er sport, eller konkurranser som dette. Det var ikke vanskelig å komme i gang med denne, fordi jeg leser dagbladet hver dag og synes det er en flott avis. Derfor er det lett for meg å overbevise andre om at dette er den beste startsiden for dem,» sier

Monica Indlagen - bruk nummer 928982xx

«Mobilen min tar sugne bilder, avspilling og meldinger klikker mens resten stort sett lever sitt eget liv,» skriver 17-åringen fra Sem i en epost til Dagbladet.no

Nr. 4: Monica Hareide Indlagen
Nr. 4: Monica Hareide Indlagen Vis mer

Vebjørn Valåmo - bruk nummer 957277xx

«Jeg deltar selvfølgelig for å vinne en iPhone 3G!!,» skriver Valåmo fra Polarsirkelen videregående skole i Nordland fylkeskommune til Dagbladet.no.

Sett DB.no som startside! Legg igjen nummeret til din favoritt!

Den som har satt DB.no på flest maskiner ved utgangen av november får en splitter ny iPhone 3G. Operatørlåsen på telefonen er låst opp slik at vinneren selv kan benytte det abonnementet du ønsker på den.

Nr. 5: Vebjørn Valåmo
Nr. 5: Vebjørn Valåmo Vis mer

For at konkurransen ikke skal kuppes sjekker vi at DB.no er i bruk som startside på de maskinene som er registrert. Dersom en maskin ikke er innom Dagbladet.no jevnlig etter at startsiden er satt, blir maskinen ikke talt med i konkurransen.