Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre døde - to alvorlig skadd

TYRIHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Tre er drept og to alvorlig skadd i en trafikkulykke mellom en minibuss og en lastebil ved Sundvollen ved 13.30-tida. Det var flere vitner til det voldsomme sammenstøtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På vei for å avhøre herointiltalte Princ

Politiet avhører nå vitnene. Blant annet noen tyske turister så minibussen kollidere med en lastebil på E 16 like syd for Sundvollen. Ulykkespunktet ligger ved et sted som heter Tyriheim. Hele veien er sperret på grunn av ulykken, og det er allerede oppstått lange køer mot ulykkesstedet.

- Vi kjenner ikke til at ulykka skyldes stor fart. Trolig har trailer-hengeren fått sleng og kommet over i motsatt kjørefelt, sier Torbjørn Bratvold, lensmann i Hole.

Det regnet da ulykken inntraff, og veibanen er glatt på ulykkestedet. Brannvesenet har skumlagt hele ulykkesplassen slik at det ikke skulle ta fyr i drivstoffet som er sølt utover veibanen.

Flere omkommet

Tre personer ble drept i det kraftige sammenstøtet. En person er sendt med alvolige skader til Ullevål sykehus, en annen til Ringerike sykehus.

To til fra minibussen er sendt til legesjekk, men så ut til å være fysisk uskadd.

- Den svenske sjåføren av lastebilen kom fra ulykken uten fysiske skader, sier lensmann Bratvold.

Politiet har allerede foretatt et foreløpig avhør av sjåføren.

Svenskregistert

Traileren med henger som var innvolvert i ulykken er svenskregistert. Minibussen er totalskadd etter sammenstøtet med hengeren.

- Kun en av de i minibusen klarte å komme seg ut på egenhånd. De andre satt innesperret i vraket. Vi måtte skjære et hull i siden av bussen for å få de andre ut, sier brannfagsjef Terje Reginiussen på ulykkesstedet.

Brannvesenet opplyser at det satt fire personer fastklemt i minibussen. Det er usikkert hvor mange det var i bilen totalt.