Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre døde etter at vogntog og buss kolliderte

På riksvei 7 i Ringerike.

ULYKKESSTEDET:  En buss og et vogntog har kollidert på riksvei 7 i Ringerike kommune i Buskerud. Ytterligere ett vogntog kjørte inn i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen
ULYKKESSTEDET: En buss og et vogntog har kollidert på riksvei 7 i Ringerike kommune i Buskerud. Ytterligere ett vogntog kjørte inn i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOKNA/OSLO (Dagbladet): Rett før midnatt mandag kolliderte et vogntog og en buss på riksvei 7 ved Veme i Ringerike kommune. Ytterligere ett vogntog skal ha kjørt inn i ulykken, opplyser politiet.

- I bussen var det til sammen ni personer. Tre av disse bekreftes omkommet, resterende er sendt til sykehus. Tilstanden til de skadde er uavklart, opplyser Nordre Buskerud politidistrikt i en pressemelding.

Sjåførene av vogntogene skal være uskadde eller lettere skadde. Begge vogntogene er norske. Veien er for øyeblikket avsperret.

- Kriminalteknikere arbeider på stedet. Veien forventes stengt i enda noen timer, opplyser politiet på Twitter klokka 02.15.

Alle tilgjengelige ressurser er sendt til stedet. Dagbladets reporter på stedet opplyser ved 03-tida at det fortsatt er mye personell fra alle nødetater ved ulykkesstedet. En redningsbil fra Viking jobber med å få løs bussen.

Brannvesenet i Asker og Bærum opplyste rett etter midnatt at de var på vei til stedet. Et Sea King-helikopter var tidligere på vei, men snudde.

- Årsaken var at de opplyser å ha kontroll på stedet, opplyser vakthavende ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Dagbladet.

Politiet mottok melding om ulykken klokka 23.56. Pårørende kan ta kontakt med politiet på telefon 32 10 32 76.

FRONT MOT FRONT:  En buss og et vogntog frontkolliderte, og ytterligere ett vogntog kjørte inn i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen
FRONT MOT FRONT: En buss og et vogntog frontkolliderte, og ytterligere ett vogntog kjørte inn i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hele Norges coronakart