<strong>TRE DREPT:</strong>
En traktor lastet med turister veltet på Rømø i Jylland fredag. Tre personer omkom og 36 ble skadet da ulykken inntraff. Traktoren frakter turister rundt på sandbanken. 
Foto: Jesper Kristensen / Scanpix
TRE DREPT: En traktor lastet med turister veltet på Rømø i Jylland fredag. Tre personer omkom og 36 ble skadet da ulykken inntraff. Traktoren frakter turister rundt på sandbanken. Foto: Jesper Kristensen / Scanpix Vis mer

Tre døde og 36 skadd da turist-traktor veltet på stranda

Var på selsafari ved Mandø i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Minst tre er døde og 36 skadd etter at en traktor med en henger full av turister veltet ved Mandø i Danmark.

Det bekrefter politiet i 14.30-tida i ettermiddag.

- Vi kan bekrefte at tre mennesker er omkommet i ulykken, sier pressetalskvinne Helle Lundberg ved Syd- og Sønderjyllands politi til ekstrabladet.dk.

Øyenvitner forteller ifølge nyhetsbyrået Ritzau at traktorbussen veltet 300 meter ut i vannet på den vidstrakte og langgrunne stranden. Det medførte at ambulansene ikke klarte å kjøre ut til ulykkesstedet.

Nasjonaliteten til de skadde og døde er ikke kjent.

Det er firmaet Sælen som i mange år har drevet «traktorbussen» som frakter turister ut til sandbankene.

- Jeg har nettopp hørt om det, jeg får ikke tak i sjåføren min så jeg vet ikke mer om hva som har skjedd, sier Claus Flemming i selskapet til bt.dk.

Dagbladet.no kommer med mer.

<strong>36 SKADD:</strong> Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.
Foto: Jesper Kristensen / Scanpix
36 SKADD: Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent. Foto: Jesper Kristensen / Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer