Tre drept i busskollisjon

En mann og to kvinner omkom da en personbil frontkolliderte med en skolebuss i Hedmark i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da ambulansepersonell og politi kom fram til ulykkesstedet, fant de en person omkommet. Han ble funnet i veibanen, men det er foreløpig uklart hvordan han havnet der.

I tillegg skal minst to andre personer også være omkommet. Politiet hadde ved 16-tida ennå ikke fullstendig oversikt over omfanget av ulykken.

En mann og to kvinner mistet livet i ulykken, de var alle i familie.

Bussen tilhørte selskapet Nettbuss, og sjåføren var en av selskapets mest erfarne. Det skal ikke ha vært vanskelige kjøreforhold i området, det var vått på veien, men ikke snø eller is.

Det er tatt en rutinemessig promillekontroll av sjåføren, som var negativ, opplyser politiet.

Ifølge direktøren ved Nettbus var bussen på EU-kontroll seinest 19. januar i år. Sjåføren er ikke fysisk skadet, men tar ulykken svært tungt, opplyser selskapet.

Bussen var en skolebuss fra en barneskole i Elverum på vei nordover mot Rena. Ingen i skolebussen skal ha blitt fysisk skadet.

- I tillegg til sjåføren satt det en 7 år gammel gutt i bussen. Både gutten og sjåføren er sendt til sykehus for sjekk, men skal ikke være fysisk skadd, opplyser politibetjent Håvard Flaaterud ved Hedmark politidistrikt overfor Dagbladet.no.

Politiet hadde ved 16-tida ennå ikke full oversikt hvor mange passasjerer det hadde vært i personbilen.

Det var på riksvei 3 mellom Øksna og Rustad i Hedmark at personbilen frontkolliderte med skolebussen i 13-tida i dag. Veien var ved 16-tida fortsatt stengt.

TRE OMKOM: En mann og to kvinner i samme familie mistet livet i ulykken.