Tre drept i kollisjon

Tre mennesker omkom da en Porsche 911 frontkolliderte med en VW Transporter. Føreren av kassebilen ble kastet ut i den kraftige kollisjonen og ble funnet død like ved. De to andre satt fastklemt i den brennende Porschen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kollisjonen fant sted omtrent klokka 18 i går kveld på riksvei 281 mellom Klokkarstua og Tofte på Hurum i Buskerud.

Sportsbilen som kom nordfra, kom over i motsatt kjørebane og traff den møtende kassebilen i stor fart. Dette bekreftes av lensmannsbetjent Håvard Nordbø ved Hurum lensmannskontor, som ledet arbeidet på ulykkesstedet. I sportsbilen satt 28 år gamle Arvid Hoff fra Klokkarstua og 26 år gamle Bjarne Ellefsen fra Spikkestad. De ble begge drept i ulykken.

Sammenstøtet var så kraftig at den store VW Transporteren ble slengt 15 meter tilbake i den retningen den kom fra. I denne bilsen satt 51 år gamle Helge Hollseter fra Tranby. Han ble også drept.

Ugjenkjennelig

Porschen endte til slutt ute på jordet på motsatt side av veien. Da var den sammentrykt nesten til det ugjenkjennelige. Bare bakre bakdelen av bilen avslørte hvilken fartsmaskin dette en gang hadde vært. Den motorløse forparten var omgjort til skrapjern og taket var halvveis skrellet av.

Eksplosjonsartet

Begge bilene tok fyr i frontkollisjonen.
Ifølge Nordbø var føreren av Transporteren en mann i 40-årene. Han var trolig fra Lier.

Fra lokale kilder får Dagbladet opplyst at mannen som disponerte den leasede Porschen var i begynnelsen av 20-årene. De to drepte i Porschen var yngre menn fra området.

<B>DØDSKOLLISJON:</B> Tre personer ble drept i frontkollisjonen mellom en Porsche 911 og en VW Transporter. Begge bilene tok fyr.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer