Tre drept i skytedrama i Finland

Ingen gjerningsmann er pågrepet, men politiet mener flere personer kan ha deltatt i skytingen.

FUNNET DREPT: De tre personene ble funnet drept i dette huset. Foto: LEHTIKUVA/Juha Sorri/Scanpix
FUNNET DREPT: De tre personene ble funnet drept i dette huset. Foto: LEHTIKUVA/Juha Sorri/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre menn er drept i et skytedrama i den midtfinske byen Jyväskylä. Ingen gjerningsmann er pågrepet, men politiet mener flere personer kan ha deltatt i skytingen.

Den skjedde torsdag morgen inne i en boligblokk i Pupuhuhta-distriktet i Jyväskylä, som ligger rundt 250 kilometer nord for Finlands hovedstad Helsingfors. En kvinne og to barn greide å komme seg ut av leiligheten der det ble skutt, opplyser polititalsmenn.

Etter at kvinnen og barna hadde kommet seg ut, stormet politiet leiligheten.

Det tok flere timer innen politiet kunne ta seg inn i leiligheten på grunn av den usikre situasjonen, melder Huvudstadsbladet.

- Da vi kom til stedet, fant vi tre menn døde, sa politiinspektør Olli Hurtta, som ifølge nyhetsbyrået AFP ikke ville si noe om motivet for skytingen.

Politiet vil ikke kommentere om det var personer som var i live i leiligheten da de til slutt fikk tatt seg inn, men de sier at de ikke trengte å avvæpne noen.

To av mennene ble funnet utenfor leiligheten.

- Tre middelaldrende menn mistet livet i det som ser ut til å ha vært en skuddveksling, opplyste Hurtta. Flere personer ble pågrepet på eller nær åstedet og innbrakt til avhør, meldte det finske nyhetsbyrået FNB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer