Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre drept og fem skadd i frontkollisjon

På E18 i Telemark.

TRE DØDE og fem skadde etter frontkollisjon på E18 i Bamble i natt. Tilstanden til en av de skadde er kritisk. Foto: Per Flåthe
TRE DØDE og fem skadde etter frontkollisjon på E18 i Bamble i natt. Tilstanden til en av de skadde er kritisk. Foto: Per Flåthe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tre personer omkom og fem ble skadd etter en kraftig frontkollisjon mellom personbil og minibuss på E18 ved Svartorkjær i Bamble, Telemark.

- To biler har kollidert. Én person omkom i hver bil, sier operasjonsleder Leif Myrtvedt ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.

En tredje, alvorlig skadd mann ble fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse, men livet sto ikke til å redde. Alle tre omkomne var menn: Den 63-årige føreren av minibussen, en 46-årig passasjer samt den 19-årige føreren av personbilen, melder NTB. 

De fem andre, i alderen 24-58 år, ble ført i vanlig ambulanse til Sykehuset Telemark. De skal ha fått lettere skader, opplyser operasjonsleder Myrtvedt.

Etter det Dagbladet får opplyst så var det en Volvo, med én person, og en større minibuss - med båt på slep og sju personer i bilen - som kolliderte.

Totalt tre hunder skal videre ha vært involvert. Én av dem døde, én blir tatt hånd om av dyrebeskyttelsen, mens den siste har forsvunnet fra stedet. Det utføres nå søk i området.

Ytterligere detaljer omkring ulykken eller årsaken er så langt ikke kjent. Politiet arbeider fortsatt på stedet, får Dagbladet opplyst i 02.46-tiden.

TO BILER: En Volvo - med én person - og en Ford Tranit kolliderte. Sistnevnte hadde i tilleggen båt på slep. Foto: Per Flåthe
TO BILER: En Volvo - med én person - og en Ford Tranit kolliderte. Sistnevnte hadde i tilleggen båt på slep. Foto: Per Flåthe Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling