Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre drept på Halloween-fest i USA

Flere er skadd etter skyting i Long Beach i California.

FLERE SKUTT: CBS Los Angeles melder at minst åtte personer skal være skutt i en bolig i Long Beach i California. VIDEO: Oscar Cancio / Twitter Vis mer

Brannvesenet i Long Beach melder at tolv personer er skadd i forbindelse med skyting mot en bolig i Long Beach i California. Tre menn er bekreftet omkommet.

- Da vi ankom stedet identifiserte vi et åsted preget av kaos. Politiet har kontroll på åstedet, men det er en pågående etterforskning, sier Jake Heflin i brannvesenet i en video på sosiale medier.

PÅ STEDET: Brannvesenet har bistått på stedet. Foto: Long Beach Fire
PÅ STEDET: Brannvesenet har bistått på stedet. Foto: Long Beach Fire Vis mer

Bilder fra stedet viser at flere mennesker blir behandlet for skader på gressplenen mellom boligen og en neglsalong. Ifølge brannvesenet ble ni personer fraktet til sykehus.

TOLV SKADD: Brannvesenet forteller at tolv personer er skadd. Ni av dem er fraktet til sykehus. Foto: Long Beach Fire
TOLV SKADD: Brannvesenet forteller at tolv personer er skadd. Ni av dem er fraktet til sykehus. Foto: Long Beach Fire Vis mer

CBS Los Angeles melder at det var en Halloween-fest i boligen da det ble avfyrt skudd like før klokka 23 lokal tid. Vitner forteller at flere av de skadde var iført kostymer.

To maskerte gjerningspersoner skal ha avfyrt skudd mot festen, ifølge CBS News, som viser til opplysninger fra politiet. Ifølge CBS News skal de ha flyktet fra stedet og jaktes nå av politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media