Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre drepte i skyting i Texas

Flere skal være skadd, ifølge lokale medier.

TRE DREPTE: Tre personer er så langt bekreftet omkommet i en skyteepisode i nærheten av Texas A&M Universitetet mandag i 13-tiden lokal tid. En av de drepte er gjerningspersonen. De to andre er en politimann og en udentifisert sivil person. Foto: Bryan-College Station Eagle, Dave McDermand/ AP Photo
TRE DREPTE: Tre personer er så langt bekreftet omkommet i en skyteepisode i nærheten av Texas A&M Universitetet mandag i 13-tiden lokal tid. En av de drepte er gjerningspersonen. De to andre er en politimann og en udentifisert sivil person. Foto: Bryan-College Station Eagle, Dave McDermand/ AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre personer er hittil meldt døde etter at en person begynte å skyte rundt seg i nærheten av Texas A&M Universitetet mandag klokken 13, lokal tid, melder CNN.

De tre skal angivelig være en gjerningspersonen, en politimann og en uidentifisert sivil person.

Representanter for det medisinske sentret tilhørende universitetet sier at fem personer har blitt sendt til akuttmottaket, ifølge den lokale TV-stasjonen KBTX-TV.

Advares mot å bevege seg i området På universitetets nettsider advares publikum mot å bevege seg i området.

Universitetspolitiets egen talskvinne, Rhonda Seaton, uttaler til lokale medier at flere skal være skadd, inkludert politioffiserer. Det er likevel foreløpig usikkert hva omfanget av skadene er og hvor mange som skal være skadd.

Under kontroll Seaton kan heller ikke på dette tidspunktet informere om hva som er foranledningen til skytingen.

- Situasjonen er nå under kontroll, og minst en person er tatt i varetekt. Vi mistenker at det er denne personen som står bak skytingen, uttalte hun tidligere i dag.

Seaton sier til The Dallas Morning News at man er usikker på når politienheten mottok meldingen om skytingen, men at den ble meldt inn som «aktiv skyting pågår».

Klokken 13.15 lokal tid meldte avisa The Eagle at to offiserer skal være skadet i skytingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media