Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre eller fire gjerningspersoner skal stå bak gullsmedranet i Oslo. Nå etterforskes videomateriale

Uvisst hvor mye de fikk med seg.

RAN: Store politistyrker jaktet i går på gjerningspersonene etter at en en gullsmed på Skøyen ble utsatt for et væpnet ran. Gjerningspersonene forsvant fra stedet i en bil som ble hensatt på Fornebu.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
RAN: Store politistyrker jaktet i går på gjerningspersonene etter at en en gullsmed på Skøyen ble utsatt for et væpnet ran. Gjerningspersonene forsvant fra stedet i en bil som ble hensatt på Fornebu. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet går lørdag igjennom videomateriale fra gullsmedranet på Skøyen i Oslo.

- Politiet skal etterforske videomateriale som de har innhentet fra overvåkingskameraer. Så vidt meg bekjent er det video fra åstedet og andre områder, opplyser vaktleder Janne Kroglund ved krimvakta i Oslo til NTB.

Det er Oslo-politiets ransgruppe som har overtatt etterforskningen.

Politiet fikk melding om at gullsmeden Heyerdahl i Karenslyst Allé på Skøyen var blitt ranet av væpnede gjerningspersoner 18.20 fredag. To personer var på jobb i butikken, men ingen av dem ble skadd under ranet.

Ifølge politiet brukte ranerne trolig et enhånds skytevåpen. Gjerningspersonene fikk med seg verdigjenstander fra forretningen, men det er uvisst hvor store verdier det er snakk om.

Etter det NTB får opplyst, går politiet ut ifra at det var tre eller fire gjerningspersoner som forsvant fra stedet i en bil som 40 minutter senere ble funnet hensatt på Fornebu.

Politiet avsluttet søket etter gjerningspersonene like før midnatt fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling