Tre falt over tog på Vestfoldbanen

Mens Østfold sliter med løpske tak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stormen Tuva har skapt kaos i togtrafikken på Sørøstlandet i dag, men det ser ikke ut til at det går noe bedre utover dagen. Et tog står nå stille ikke langt fra Stokke stasjon i Vestfold etter at et tre falt over en av vognene.

- Et tre falt over den første vogna, sier Vegard Fredin fra Larvik, som er i en vogn lenger bak på toget, til Dagbladet.no.

Personene på toget fra Oslo fikk først beskjed om at de var nødt til å reise med buss fra Sandefjord, siden det allerede har falt et tre over togskinnene. Men så falt treet ned over vogna rett før toget nådde Stokke stasjon, som er stasjonen etter Tønsberg. Dette skal ha skjedd i seks-tida.

- Det ligger et tre på taket på en av vognene. Vi har ikke fått melding om noen store skader på toget, men strømavtakeren kan være skadet, opplyser Inge Hjertaas i Jernbaneverket til Dagbladet.no.

Flere problemer

Etter nærmere to timer om bord i toget, har imidlertid Fredin fått transport videre i en maxitaxi.

- Tolv stykker sitter i en taxi nå, men det er nok fremdeles en del personer om bord i toget, forteller han i åtte-tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer