Tre fulle personer i full slåsskamp på taxfreebutikk

Barket lørdag sammen i avgangshallen på Torp flyplass i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Det skal ha vært to mot en, da en latvisk mann og en kvinne i ettermiddag angrep en landsmann i avgangsområdet på Torp

- De var beruset alle tre, og kvinnen og den ene mannen skal får sove av seg rusen her i natt, før etterforskerne tar tak i saken i morgen tidlig, sa operasjonsleder Johannes Nysæter ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet lørdag kveld.

Full slåsskamp De tre Latvierne skulle alle på samme fly til Riga, men i stedet endte to opp i arresten og den siste på sykehus.

- De ble av naturlige grunner ikke ønsket velkommen ombord i flyet de hadde tenkt å reise med, opplyser Nysæter.

Ifølge Aftenposten gikk det med mang en flaske under slåsskampen.

- Det ligger en kar på sykehuset nå med kuler og bulker i hodebunnen. Vi har ikke kunnet snakke med ham, mye på grunn av helsetilstanden. I morgen skal vi få hentet inn tolk for å få hans versjon, sier Nysæter til Dagbladet.

To mot en Slåsskampen skal ha foregått på taxfreebutikken, samt inne på et toalett på flyplassen.

 - Det snakk om en legemsfornærmelse. Det ser ut som om det var to mot en, men vi vet ikke om det var mannen eller kvinnen som var mest aktiv, sier Nysæter.

De to i arresten skal være i relasjon til hverandre, men politiet vet ikke hvor nær relasjonen er. De har ikke samme etternavn.

All tre vil bli avhørt av politiet søndag.