Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre funnet drept i bil på Korsika

Drapsbølge på den franske øya.

 VOLDSBØLGE:  Den franske middelhavsøya Korsika opplever en drapsbølge med hevnoppgjør mellom kriminelle bander og voldsaksjoner. I dag ble tre personer funnet skutt og drept i en bil nær byen Corte, og dette bildet er fra et væpnet angrep 1. september i byen Ajaccio mot en venn til en profilert fotball- og separatistprofil i byen. FOTO: PASCAL POCHARD-CASABIANCA, AFP/ NTB SCANPIX.
VOLDSBØLGE: Den franske middelhavsøya Korsika opplever en drapsbølge med hevnoppgjør mellom kriminelle bander og voldsaksjoner. I dag ble tre personer funnet skutt og drept i en bil nær byen Corte, og dette bildet er fra et væpnet angrep 1. september i byen Ajaccio mot en venn til en profilert fotball- og separatistprofil i byen. FOTO: PASCAL POCHARD-CASABIANCA, AFP/ NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer ble tirsdag funnet skutt og drept i en bil på øya Korsika. Likene ble funnet i en landsby nær byen Corte nord på den franske middelhavsøya, opplyser politikilder.

Siden nyttår er et titall personer skutt på Korsika.

Ifølge politiet er flere av drapene begått som hevnangrep i feider mellom kriminelle bander, melder nyhetsbyrået AFP.

Separatister som motsetter seg fransk styre på Korsika, har også fra tid til annen gjennomført voldelige angrep på øya.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media