Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre funnet skutt og drept i Tyskland

- Sjalusidrama.

TRIPPELDRAP: Tre personer er funnet drept av skudd i byen Bayreuth nord i den tyske delstaten Bayern. Foto: EPA/NICOLAS ARMER
TRIPPELDRAP: Tre personer er funnet drept av skudd i byen Bayreuth nord i den tyske delstaten Bayern. Foto: EPA/NICOLAS ARMER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er funnet drept av skudd i byen Bayreuth nord i den tyske delstaten Bayern. Ytterligere én person er funnet såret i nærheten av likene.

De drepte menneskene lå like ved et parkert kjøretøy, opplyser tysk politi til nyhetsbyrået DPA.

Avisen Bild skriver at drapene skal ha skjedd som følge av et sjalusidrama. Ofrene er ifølge avisen en far, hans datter og hennes nye kjæreste, og den sårede personen er angivelig kvinnens tidligere kjæreste.

Den sårede personen skal ha skutt de tre personene og deretter ha forsøkt å ta sitt eget liv. Politiet har foreløpig ikke ønsket å kommentere opplysningene, verken om personenes identitet eller hva som kan ha vært motivet for drapene, men det er bekreftet at et skytevåpen er funnet i nærheten av åstedet.

Det ble slått alarm om skyting i området klokken 21.30 søndag kveld. Ingen personer er pågrepet etter drapene.

Den sårede personen er alvorlig skadd, fikk DPA opplyst natt til mandag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media