Tre gruvearbeidere berget fra ulovlig gullgruve i Honduras

Raste sammen.

INNESPERRET: Redningsarbeidere har berget ut tre av de elleve gruvearbeiderne som ble sperret inne da en gullgruve raste sammen sør i Honduras, ifølge myndighetene. Foto: AFP / ORLANDO SIERRA / NTB SCANPIX
INNESPERRET: Redningsarbeidere har berget ut tre av de elleve gruvearbeiderne som ble sperret inne da en gullgruve raste sammen sør i Honduras, ifølge myndighetene. Foto: AFP / ORLANDO SIERRA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Redningsarbeidere har berget ut tre av de elleve gruvearbeiderne som ble sperret inne da en gullgruve raste sammen sør i Honduras, ifølge myndighetene.

De tre mennene er brakt til sykehus, opplyser tjenestemenn fredag kveld. Tilstanden deres er ikke kjent, og kildene ga heller ingen opplysninger om hvordan det står til med de åtte andre gruvearbeiderne.

Den ulovlige gruva i El Corpus i delstaten Choluteca raste sammen da den ble rammet av et skred onsdag. Gruva er 80 meter dyp, og etter ulykken ble det opplyst at arbeiderne som var fanget, fikk tilført oksygen via slanger.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer