Arbeiderpartiet og valgkamp

Tre hovedsaker skal lokke velgerne tilbake til Ap

Nestlederne Trond Giske og Hadia Tajik innrømmer at Ap har endt i skyggen av Senterpartiet de siste månedene.

DAGSORDENEN: Dagsordenen og distriktsfokuset har preget Aps oppslutning, men vil snu i valgkampen. Da er Ap-nestlederne Hadia Tajik og Trond Giske sikre på at velgerne som har satt seg på gjerdet vil komme tilbake til dem. Foto: Frank Karlsen
DAGSORDENEN: Dagsordenen og distriktsfokuset har preget Aps oppslutning, men vil snu i valgkampen. Da er Ap-nestlederne Hadia Tajik og Trond Giske sikre på at velgerne som har satt seg på gjerdet vil komme tilbake til dem. Foto: Frank Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er et Ap i motvind som torsdag denne uka samles til landsmøte på Youngstorget i Oslo. Partiet har gått tilbake på flere meningsmålinger den siste tiden, mens samarbeidspartiet Sp slår rekord etter rekord.

Ifølge pollofpolls.no har Ap en nedgang på 4,8 prosentpoeng fra gjennomsnittet av målingene fra desember og gjennomsnittet av målinger gjort fram til midten av april.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer