Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre kasser champagne forsvant i sluket

LONDON (NTB-DPA): Et britisk-amerikansk par ville avslutte en romantisk helg på et hotell i London med å bade sammen - i champagne. Tre kasser av det dyre boblevannet måtte til før karet var fullt, og deretter gikk de elskende for å kle av seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avkledningen tok - av forskjellige grunner - noe lenger tid enn beregnet, og i mellomtiden kom stuepiken inn på badet. Hun trodde champagnen var skittent badevann, trakk ut pluggen, og pusset karet skinnende rent.

  De to kjærestene ble overrasket og oppbrakt over det inntrufne, champagnen hadde tross alt kostet dem 1000 pund eller 12 500 kroner. Men de greide forholdsvis raskt å se det komiske i episoden, sier en av hotelleierne til London-avisen Daily Telegraph.

  Hotellet ligger i Notting Hill, litt nord for det velkjente Bayswater-strøket ved Hyde Park. Denne tidligere nokså forfalne bydelen er de siste årene blitt pusset opp, og er nå et populært turistmål med sine mange restauranter og butikker.

  Hotellet tar 240 pund eller 3000 kroner per natt for et dobbeltrom, og det er derfor ikke hvem som helst som overnatter der. I London går det nå rykter om at paret som ville bade i champagne var en britisk fotomodell i superstjerneklassen og en amerikansk skuespiller - uten at det nevnes navn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!