Tre knivstukket i Skien. To alvorlig skadd

Politiet har pågrepet og siktet en gutt i slutten av tenårene.

TO ALVORLIG SKADD: Tre personer ble knivstukket i forbindelse med et slagsmål i Skien natt til lørdag. To personer er alvorlig skadd, situasjonen for den tredje var lørdag morgen uavklart, opplyser politiet. Video: Theo Aasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet i Sør-Øst melder klokka 02.40 natt til lørdag om et slagsmål mellom flere grupperinger i Skien.

Tre personer skal ha blitt stukket med kniv. En kniv som lå igjen ved stedet er beslaglagt av politiet.

Alle tre er kjørt til sykehus i Skien, opplyser operasjonsleder Trond Egil Groth overfor Dagbladet. En av de skadde er i slutten av tenårene, mens de to andre skal være i 20-årene.

Rett før klokka 05.30 melder politiet at de har pågrepet en lokal gutt i slutten av tenårene og siktet ham for hendelsene. Han vil bli avhørt lørdag.

To av de skadde skal ifølge politiet være alvorlig skadet, for den tredje er situasjonen foreløpig uavklart. To av dem var ved bevissthet. Alle tre er hjemmehørende i Skien.

Rett før klokka 03 natt til lørdag er politiet fortsatt på stedet og etterforsker for fullt. Ifølge NTB skal i underkant av ti personer være kjørt til politistasjonen som vitner.

- Vi har fått noen videosnutter og diverse av vitner. Vi jobber også opp imot videovervåkning på stedet, sier Groth.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer