Tre kollisjoner i Kleivenetunnelen på en dag

På E18 ved Drammen var det både kjedekollisjoner og frontkollisjon søndag ettermiddag. Tre av kollisjonene skjedde i Kleivenetunnelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Kleivenetunnelen på E18 sør for Drammen var det tre ulike ulykker søndag ettermiddag og kveld. Like etter 12.30 kom en bil over i motsatt kjørebane inne i tunnelen, og krasjet med en motgående bil.

Rundt to timer senere ble en bil påkjørt bakfra.

17.30 var det nok en gang en kollisjon der tre biler var involvert.

Til sammen seks personer er sendt til sykehuset Buskerud etter ulykkene, men det skal kun være snakk om lettere skader for de involverte.

En av dem som er sendt til sykehuset er en baby som satt i en av bilene som var involvert i den siste kollisjonen.

Søndag ettermiddag regnet det, noe som kan ha ført til våt veibane også inne i tunnelen. Det er rapportert om duggproblemer i tunnelen som fører til en glatt veibane, men politiet frykter også at folk holder for kort avstand.

Det er nå satt opp skilt i tunnelen med redusert hastighet, men politiet vil ikke stenge tunnelen.

- Det er ingen grunn til å stenge tunnelen. Alle ser at det regner og vet at det har vært varmt vær i en uke, noe som gjør asfalten glatt. Vi oppfordrer folk til å følge veitrafikkloven, sier operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Klokka 13.30 ble også fire personer sendt til sykehuset Buskerud etter en kjedekollisjon på motorveibrua nord for Drammen. Fire biler var involvert, men heller ikke her var det snakk om alvorlige skader.

(NTB)