Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre kvinner forsøkt voldtatt i Oslo i natt

- Mann hørte kvinne rope og kom løpende til, sier Oslo-politiet.

FORSØKT VOLDTATT PÅ GANGSTI: Vår Frelsers gravlund i Oslo. Her ble en kvinne natt til i dag forsøkt voldtatt. Foto: Scanpix
FORSØKT VOLDTATT PÅ GANGSTI: Vår Frelsers gravlund i Oslo. Her ble en kvinne natt til i dag forsøkt voldtatt. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Politiet har i dag fått inn tre anmeldelser på ett voldteksforsøk og to voldtekter i Oslo sentrum i natt, skriver NRK.

- Jeg kan bekrefte at det er tre saker som er meldt til politiet og som vi jobber med nå, sier Ole Petter Jacobsen, vaktleder ved kriminalvakta i Oslo-politiet, til Dagbladet.  

- Har overvåkningsopptak
Det skal være snakk om et voldtektsforsøk på en gangvei på Vår Frelsers gravlund, en voldtekt på et hotellrom i Oslo og en voldtekt i Oslo sentrum, opplyser han videre.

- Vi har ennå ikke hatt noe avhør av de fornærmede, sier Jacobsen.

Når det gjelder voldtekten på hotellrommet, mener politiet at de sitter på gode bevis.

— Vi har overvåkningsopptak fra hotellet og har observert en mannsperson sammen med kvinnen, sier Per Olav Utgård til NRK.

-Hørte ropene
Politiet ønsker spesielt kontakt med en mann som oppdaget hva som var i ferd med å skje på Vår Frelser gravlund der en kvinne ble overfalt og befølt av en annen mann.

— En mann hørte ropene til kvinnen og kom løpende til. Det skremte overgriperen og hindret ham i å fullføre voldtekten. Denne redningsmannen ønsker vi veldig gjerne å snakke med for å høre hva han har sett, forteller Utgård.

Ingen er pågrepet i saken.