Tre kvinner voldtatt i Oslo i natt

En mann pågrepet etter at 21-åring ble voldtatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har pågrepet en mann etter en voldtekt i Holbergsgate i Oslo i natt, melder NRK Østlandssendingen. Den fornærmede er en 21 år gammel kvinne. Totalt er tre kvinner voldtatt i Oslo natt til søndag.

– Voldtekten skal ha skjedd i en hybelleilighet i Holbergsgate i Oslo sentrum. De to skal ikke ha kjent hverandre fra før, og vi har foreløpig ikke oversikt overomstendighetene rundt voldtekten, sier vaktleder ved kriminalvakta Roger Hjertø til NRK Østlandssendingen.

Politiet har også hatt kontakt med tre vitner på stedet, som skal avhøres i løpet av søndag ettermiddag.

Tidligere i dag ble det kjent at to andre kvinner ble voldtatt i Oslo sentrum De to kvinnene på 31 og 35 år ble undersøkt på Voldtektsmottaket på Legevakten i Oslo, ifølge Aftenposten. Politiet har foreløpig ikke klarlagt når og hvor de to kvinnene ble voldtatt.

– Vi jobber nå med å lokalisere åstedet. Vi kan ikke definere hvor enda, men det har skjedd i Oslo, sier Hjertø til NRK Østlandssendingen.

Han vil ikke definere voldtektene som overfallsvoldtekter, og sier det skal ha vært noe form for kontakt mellom kvinnene og overgriperne før overgrepene skjedde.

Det skal ikke være noen sammenheng mellom de tre voldtektene.