LAMA, LAMA, LAMA: Øyenvitne Una Molvig ante fred og ingen fare da tre lamaer plutselig kom løpende på Kampen i Oslo. Foto: Una Molvig
LAMA, LAMA, LAMA: Øyenvitne Una Molvig ante fred og ingen fare da tre lamaer plutselig kom løpende på Kampen i Oslo. Foto: Una MolvigVis mer

Tre lamaer på rømmen i Oslo

Stakk av fra sirkus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De tre lamaene som ble observert på Tøyen i Oslo, er nå tilbake i sikkerhet på sirkus Arnardo, opplyser politiet. De fikk melding om de løpske kameldyrene klokka 12.41.

- Vi ante fred og ingen fare, og plutselig kom det tre lamaer i godt driv her i Kampenparken. Jeg trodde først det var hester. Bak dem kom det noen folk løpende, sier øyenvitne Una Molvig til Dagbladet.

Ordensmakta ville ikke møte lamaene selv, men videreformidlet meldingen til sirkuset som tok affære.

Sirkus Arnardo sier at det søramerikanske trekløveret Couscous, Ivan og Ismail - alle i alderen fem til seks år - rømte etter en forestilling for barnehagebarn.

- Da de skulle føres tilbake til teltet, valgte de å ta en liten rundtur til de grønne trærne. Etter få minutter var de tilbake i sikkerhet, og det er ikke lenger løpske lamaer i Oslo, sier Are Arnado til Dagbladet.

Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

LAMA PÅ SPRANG: Couscous, Ivan og Ismail var i dag på rømmen i Oslo. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud / Dagbladet
LAMA PÅ SPRANG: Couscous, Ivan og Ismail var i dag på rømmen i Oslo. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud / Dagbladet Vis mer