Tre leteaksjoner lørdag kveld

I Bergen er en 28-åring savnet etter at han brøt en femmilstur, en kvinne er savnet etter en sopptur i Uvdal og i Alta letes det etter en mann i 30-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i Bergen er savnet på Gullfjellet og ble sist sett klokken 11 lørdag. Da brøt han «Styrkeprøven Rett Vest» fordi han følte seg svimmel og kvalm. På en meldepost ga han beskjed om at han skulle møte samboeren på et avtalt sted, men der dukket mannen aldri opp, skriver bt.no.

Nå deltar helikopter fra Hovedredningssentralen Sør-Norge, frivillige fra Røde Kors, politi og redningshunder i søket etter 28-åringen som skal være i god form og dessuten godt kjent i området.

Lørdag ettermiddag satte politiet i gang en leteaksjon etter en kvinne som er meldt savnet ved Larsseter i Uvdal i Buskerud. Kvinnen gitt ut for å plukke sopp klokken 11 og skulle komme tilbake ved 14-tiden. Nå leter mannskap fra Røde Kors og Norske Redningshunder etter kvinnen, melder NRK.

I Alta har det hele lørdag pågått en leteaksjon etter en mann i 30-årene som natt til lørdag kom vekk fra kompisene under en tur på Raipasfjellet, mellom Altaelva og Tverrelvdalen.

Også her letes det med hundepatruljer og frivillige fra Røde Kors, ifølge Altaposten.

(NTB)