Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn avhøres etter kafépåkjørsel

Tre menn blir lørdag ettermiddag avhørt av politiet etter at en bil braste inn i en uterestaurant i Oslo fredag kveld. Tre gjester ble skadd.

BRASTE INN: En bil kjørte rett inn i uteserveringen på Cafe Con Bar i Brugata i Oslo i gå kveld. Tre gjester ble skadd. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen
BRASTE INN: En bil kjørte rett inn i uteserveringen på Cafe Con Bar i Brugata i Oslo i gå kveld. Tre gjester ble skadd. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon om denne saken eller bilder? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

Politiet fikk melding om at en personbil hadde kjørt inn i uteserveringen til Café con bar på Lilletorget i Brugata i Oslo fredag klokken 22.11.

En 32 år gammel mannlig gjest og en 25 år gammel kvinnelig gjest ble sendt til legevakten. En 27 år gammel kvinne ble sendt til sykehus med det man først antok var alvorlige skader.

- Hun pådro seg nesebrudd og kuttskader, men ingen andre brudd. Tilstanden hennes er ikke lenger alvorlig, sier vakthavende leder ved Krimvakta i Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen, til NTB.

- Ble jaget Ifølge øyenvitner på stedet ble bilen, en grå stasjonsvogn, jaget av flere personer da den kjørte inn i utekafeen.

- Det var tydelig at noen jaget denne bilføreren, noen kastet søppelbøtter etter bilen og andre jaget bilen til fots. Bilføreren krasjet så i min baklykt, før han peiset inn i veggen på Cafe con bar i full fart, forteller varebilsjåføren Fuat Miminovski til Dagbladet.

Ifølge daglig leder av restauranten, Ayden Cececy, forsøkte føreren av bilen å flykte fra stedet.

- Han forsøkte å stikke av, men jeg klarte å holde mannen igjen til politiet kom, sier Cececy til ABC Nyheter.

Tumulter Politiet kan overfor NTB ikke bekrefte opplysningen om at bilen ble jaget, eller at føreren forsøkte å stikke av. Walsø men bekrefter derimot at det kom til tumulter etter hendelsen.

- De tre som befant seg i bilen ble holdt fast av restaurantgjester. Alle tre ble innbrakt av politiet, opplyser hun til NTB.

Pedersen opplyser at politiet lørdag ettermiddag hadde begynt avhør av de tre pågrepne.

(NTB)