Tre menn dømt for vold, trusler og bortføring

Tre menn er i Hammerfest tingrett dømt til mellom fem måneder og ett år og tre måneders fengsel for å ha vekket en mann med el-pistol, bortført ham og utsatt ham for grov vold i flere timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den ene mannen er dømt til fengsel i ett år og tre måneder. De tre månedene er gjort betinget, med prøvetid på to år. I tillegg må han betale 80.000 kroner i oppreisning og 9.000 kroner i erstatning, skriver Finnmark Dagblad.

Mann nummer to er dømt til fengsel i ett år og to måneder. Tre av månedene er betinget, med prøvetid på tre måneder. Han må i tillegg betale 80.000 kroner i oppreisning og 9.000 kroner i erstatning. Tredjemann er dømt til fengsel i fem måneder, hvorav to måneder er betinget med prøvetid på to år. I tillegg må han betale 35.000 kroner i erstatning og 9.000 kroner i oppreisning.

Ifølge dommen fra Hammerfest tingrett tok to av mennene, med tredjemann som sjåfør, seg inn i en privatbolig i Hammerfest torsdag 18. oktober 2012 ved å bryte opp låsen. I dommen heter det at han ble vekket opp av et støt fra en strømpistol og deretter fraktet ut i en bil. Han ble tatt med til et annet sted hvor han ble bundet fast og holdt innelåst. Han ble ifølge dommen påført slag, støt med strømpistol og skutt på med luftpistol.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer