Tre menn fengslet for knivstikking

Tre menn i alderen 19 til 21 år satt i dag fortsatt fengslet i Stavanger etter at to personer av utenlandsk opprinnelse ble stukket ned med kniv i byen natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de tre fengslede er 20 år og kommer fra Bergen. En annen er 19 år og kommer fra Oslo, mens tredjemann er 21 år og hjemmehørende i Kristiansand. Saken var i dag fortsatt under etterforskning, og politiet vurderer å begjære de tre varetektsfengslet i morgen.

De to som ble stukket med kniv er begge av utenlandsk opprinnelse. Politiet ser ikke bort fra at rasistisk motiv kan ligge til grunn. Knivstikkingen fant sted to forskjellige steder i byen. Begge ble lagt inn på Rogaland sentralsykehus, men de har ikke livstruende skader.

Den første episoden skjedde i Nedre Strandgate ved 02-tiden på natten. Det ble meldt at flere personer deltok i slagsmål og at det ble brukt kniv. Da en politipatrulje kom til stedet, fant de en 37 år gammel mann skadd, trolig av flere knivstikk.

I løpet av natten ble en annen mann, også han av utenlandsk opprinnelse, brakt til sykehuset med knivskader. Politiet ser de to episodene i sammenheng, og mistenker de tre som sitter arrestert også i den andre saken.

(NTB)