Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn i svart BMW etterlyst etter slagsmål

Angrep tre personer med kniv, balltre og hammer. En alvorlig skadet etter knivstikking.

GJENGSLAGSMÅL: En mann var knivstukket i ryggen og ved bevissthet. En annen var blitt slått i hodet med hammer. Her blir trolig mannen som ble slått med hammer ført bort av ambulansepersonell og en politimann. Foto: Frank H. Evensen
GJENGSLAGSMÅL: En mann var knivstukket i ryggen og ved bevissthet. En annen var blitt slått i hodet med hammer. Her blir trolig mannen som ble slått med hammer ført bort av ambulansepersonell og en politimann. Foto: Frank H. Evensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterlyser i kveld en svart BMW etter et slagsmål der en person ble alvorlig knivstukket på Tokerud skole på Vestli.

- Vi fikk melding klokka 20.34 om at en svart BMW hadde kjørt inn i en annen bil på Tokerud skole. Ut av BMW'en kom tre menn, muligens en vietnameser og to pakistanere. De begynte å løpe etter tre av ungdommene som oppholdt seg utenfor skolen, opplyser operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrikt overfor Dagbladet.

Ungdommene forsøkte å løpe fra mennene, men ble raskt innhentet.

- En av dem ble slått med et balltre, en ble slått i ansiktet med hammer og en ble knivstukket, sier Børve.

Alle de tre skadde er menn og norske statsborgere. De skal være under 20 år gamle.

- De to som ble slått har det etter forholdene greit, men mannen som ble knivstukket er alvorlig skadd, sier Børve.

Leder for kriminalvakta ved Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen bekrefter at personen som ble knivstukket ligger på operasjonsbordet på Ullevål universitetssykehus.

Før de tre gjerningsmennene forsvant i sin BMW, skal de ifølge Børge også ha knust rutene på bilen til ungdommene.

Politiet ankom stedet etter kort tid sammen med ambulanse og legehelikopter. Ifølge flere naboer Dagbladet har snakket med var politiet bevæpnet.

- Det var flere vitner til hendelsen. Vi snakker nå med dem, sier Børve.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media