Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn i uniformer braste inn på hotell i Irland med automat­våpen og skjøt rundt seg

En person drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre maskerte menn tok seg inn i resepsjonen på Regency Hotel i Dublin i ettermiddag, og avfyrte flere skudd. Ifølge den irske avisa Independent skal mennene ha vært bevæpnet med AK47 automatvåpen.

Vitnebeskrivelser går ut på at mennene snakket irsk med Dublin-dialekt.

Vitner forteller også at mennene skal ha vært ikledd noe som minnet om politiuniformer. Gjerningsmennene skal så ha rømt fra stedet i en varebil som siden ble funnet utbrent på en eiendom i nærheten.

De foreløpige rapportene går ut på at en person er drept og to personer er alvorlig skadet.

Alle tre ble fraktet til Beaumont-sykehuset der en person ble erklært død. Avisa skriver at skadene til de andre to ikke skal være livstruende. Alle de tre skal være i 20- eller 30-årene.

Brannvesenet i den irske byen skriver på Twitter at de har rykket ut som respons på det de omtaler som en «meget alvorlig hendelse» på et hotell i Whitehall.

Åstedet er nå sikret, og politiet arbeider med å sikre spor.

Ifølge boksepromotøren MGM skal det ha foregått en innveining på hotellet samtidig som angrepet fant sted. Det er foreløpig uklart om det er noen kobling mellom de to.

Trekkplasteret på arrangementet «Clash of the Clans», som var planlagt å gå av stabelen i morgen kveld, er oppgjøret mellom Jamie Kavanagh og Joao Bento. Vinneren vil bli kronet med den europeiske WBO-tittelen i lettvekt.

Dagbladet følgerg saken