ANGREP: Politiet rykket ut til Bergen Camping i natt, etter meldinger om vold. Foto: Remi Presttun
ANGREP: Politiet rykket ut til Bergen Camping i natt, etter meldinger om vold. Foto: Remi PresttunVis mer

Tre menn pågrepet etter hammer-angrep i Bergen

Væpnet aksjon på fjellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å stå bak angrepet på fire gjester ved en campingplass i Bergen natt til mandag.

De tre ble pågrepet i en væpnet aksjon på Kvamskogen mandag formiddag, ifølge Bergens Tidende.

- Vi har kontroll på tre personer der nå. Vi vet ikke om de har noen tilknytning til saken ennå. Vi snakker med dem og undersøker, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Hordaland politidistrikt.

Rett etterpå bekreftet politiet at de tre var pågrepet i forbindelse med en voldsepisode på en campingplass i Bergen. Fire utenlandske personer ble angrepet med hammer. Politiet fikk melding om saken klokka 0.43 natt til mandag.

- Det ble meldt om legemsbeskadigelse ved Bergen Camping i Åsane. Tre personer i en utenlandskregistrert blå Audi A6 kom til stedet, opplyste operasjonssentralen i Hordaland politidistrikt.

Politiet opplyste først at det var tre utenlandske personer som ble slått, og at en fjerde hyttegjest ble bortført og senere sluppet fri.

- Personen som var meldt bortført, er innlagt på sykehus. Han husker lite eller ingenting av hendelsen, men opplyser at han ikke var bortført. Han hadde besvimt et stykke unna, våknet og tatt seg tilbake til hytta, opplyste politiet tidlig mandag morgen.

Ingen av de involverte er alvorlig skadd.

(NTB)