Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn ramlet ut i Akerselva da de skulle redde fjerdemann opp fra elva

Skulle redde kamerat.

REDNINGSAKSJON: Da noen menn forsøkte å redde en mann som hadde havnet i Akerselva lørdag kveld, ramlet de selv ut i elva og politi og brannvesen måtte igangsette en litt større og mer edruelig redningsaksjon. Foto: Bjørn Kristoffer Bore
REDNINGSAKSJON: Da noen menn forsøkte å redde en mann som hadde havnet i Akerselva lørdag kveld, ramlet de selv ut i elva og politi og brannvesen måtte igangsette en litt større og mer edruelig redningsaksjon. Foto: Bjørn Kristoffer Bore Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 21-tiden lørdag kveld måtte politiet i Oslo rykke ut til Akerselva, i området rundt Mathallen på Grünerløkka, der fire menn hadde havnet i vannet.

- Det er noen menn som har ramlet uti elva. Det henger sannsynligvis sammen med at en beruset person har havnet uti elva, også har et par-tre andre forsøkt å redde ham. Det har vært vekslende hell med det redningsforsøket, forteller operasjonsleder Tor Guldbrandsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet og Oslo brann- og redningsetat fisket raskt opp to mann fra elva.

- Nå jobber vi med to stykker. Dene ene har kommet i sikkerhet på en øy og blir tatt med over line av brannevesenet. Den andre personen er i sikkerhet han også, men vi jobber fortsatt med å få ham ut av vannet, sier Gulbrandsen.

De fire mennene skal ha falt uti Akerselva like ved Mathallen, men på grunn av høy vannføring har noen av dem blitt ført litt nedover elva.

På Twitter skriver politiet at to av mennene er kjørt til sykehus grunnet nedkjøling og andre mindre skader.

Hele Norges coronakart