Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn siktet etter dødsfall i Karasjok

Politiet løslater en av de tre som ble pågrepet etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en enebolig i Karasjok fredag. De to andre blir fremstilt for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene på 45, 53 og 59 år ble pågrepet i Karasjok fredag, men var søndag fraktet til politiet i Kirkenes der de måtte forklare seg i forhør. Forhørene startet lørdag og fortsatte søndag.

- Den eldste av de tre slippes søndag kveld av politiet, men siktelsen mot ham opprettholdes. De to andre vil mandag bli begjært varetektsfengslet i Indre Finnmark tingrett, sier operasjonsleder Svein-Erik Jacobsen ved Østfinnmark politidistrikt.

Stedet der mannen ble funnet død av ambulansepersonell fredag, er sperret av i påvente av tekniske undersøkelser som vil starte mandag morgen. Den døde ble søndag sendt til obduksjon ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø.

De tre siktede i saken, befant seg også i boligen som tilhører en av de siktede. Politiet i Øst-Finnmark vil av hensyn til etterforskningen ikke gå inn på innholdet i siktelsen mot de tre.

- Vi vil ikke kommentere enkeltheter rundt siktelsen eller hva som er skjedd, sier Jacobsen.

(NTB)