Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn siktet for 15 grove tyverier fra kvinner over 90 år

Skal ha søkt på nettet etter ofre født på 1920-tallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre mennene er polsk-svenske romfolk. Ved flere tilfeller skal banden ha ringt på hos eldre kvinner og sagt de kom fra hjemmetjenesten, skriver Aftenposten. Så skal de ha spurt om å få komme inn for å smøre de eldres hender og føtter.

En kvinne ble frastjålet en gullring med smaragder, en annen mistet tre gullringer og en tredje ble frastjålet to perlekjeder.

- Jeg kan bekrefte at vi har beslaglagt utstyr som viser at de har søkt på nettet for å finne fram til kvinner over 90 år. Så har de forsøkt å komme seg inn i leiligheten ved å si at de kom fra hjemmetjenesten i kommunen, sier politiadvokat Mona Brandmo i Oslo politidistrikt til avisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling