Tre menn siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo

To menn ble funnet skadd i morges.

FUNNET UTENDØRS: Den ene av de to knivstukkede mennene ble funnet utenfor adressen i Maridalsveien. Foto: Henrik Skolt / NTB Scanpix
FUNNET UTENDØRS: Den ene av de to knivstukkede mennene ble funnet utenfor adressen i Maridalsveien. Foto: Henrik Skolt / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at to menn ble funnet knivstukket i Oslo lørdag morgen. De to er innlagt på Ullevål sykehus med moderate skader. Det opplyser vaktleder Lennart Kyrdalen ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

- De tre siktede er avhørt, og de vil bli avhørt igjen søndag. De to skadde mennene, den ene i 20-årene og den andre i 30-årene, er ikke avhørt, men vi håper å kunne gjennomføre avhør i løpet av søndagen, sier Kyrdalen.

Det var 8.33 lørdag morgen politiet fikk melding om et slagsmål i en leilighet i Maridalsveien i Oslo. Politiet tok seg inn i leiligheten og fant da en skadd person. Deretter fant politiet ytterligere en skadd person utenfor.

Politiets krimteknikere jobbet lørdag kveld fortsatt på adressen. Flere vitner er allerede avhørt i saken.

- Vi har avhørt fire vitner i dag, og flere vitner vi bli avhørt søndag. Politiet har foreløpig ikke tatt stilling til om de siktede vil begjæres varetektsfengslet, opplyser Kyrdalen.

(NTB)