Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre menn tatt etter væpnet politiaksjon i Telemark

Mann viste våpen til politiet da han ble forsøkt stanset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En mann er pågrepet i Telemark etter å ha vist et våpen da han ble forsøkt stanset av politiet i en uregistrert bil.

Hendelsen skjedde på E 134 ved Høydalsmo lørdag ved 21.20-tiden. Føreren skal ha holdt et våpen ut av bilvinduet, og politiet lot ham da kjøre videre.

Store væpnede politistyrker ble satt inn i letingen etter mannen, som ble pågrepet ved 0.30-tiden i et hus i Kviteseid. Også to andre menn som befant seg i huset, ble pågrepet.

- De blir brakt til lensmannskontoret nå, sier operasjonsleder Jens Arne Bærland i Telemark politidistrikt til NTB natt til søndag.

Føreren av den uregistrerte bilen er siktet for ikke å ha stanset på oppfordring fra politiet. Han er født i 1977 og beskrives som en kjenning av politiet.(NTB)Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling