Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre nordmenn krasjet i Danmark

Tre norske gutter i 15-16-årsalderen ble i dag morges hardt skadet i en bilulykke i nærheten av Hjørring på Nord-Jylland. Guttene deltok i fotballturneringen Dana Cup i Hjørring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen med de tre unge norske fotballspillere og den voksne føreren kolliderte front mot front med en dansk bil på veien mellom Hjørring og Tårs i 7.30-tida. En 20 år gammel danske som kjørte den andre bilen, skal ha forklart at han hadde sovnet ved rattet.

To av guttene er innlagt på Hjørring Sygehus, den ene med beinbrudd, den andre til observasjon med indre blødninger.

Den tredje gutten, en 16-åring, er overført til Aalborg Sygehus med både beinbrudd og indre blødninger.

Føreren av bilen, som er far til en av de tre guttene som var med i bilen, slapp uskadd fra ulykken.

-Det dreier seg trolig ikke om livstruende skader for noen av dem, opplyser vaktsjef Erik Kjersgard hos politiet i Hjørring til NTB torsdag kveld. Sykehusene vil ikke kommentere tilstanden til de tre overfor NTB.

Også den danske føreren ble innlagt på Hjørring Sygehus med indre blødninger.

-De spiller for klubben Bærums Verk ved Oslo. Da ulykken skjedde var de på vei til dagens første fotballkamp i Tårs. Da ulykken ble kjent, besluttet Bærums Verk å trekke seg fra fotballturneringen, forteller informasjonssjef Torben Vandsted i Dana Cup til NTB. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media