Tre nye døde funnet etter Air France-ulykken

Identifiseringen av omkomne kan bidra til viktige spor i etterforskningen.

FANT TRE NYE DØDE: Dårlig vær bidro til at letemannskaper måtte avbryte søket etter flere omkomne etter Air France-ulykken. (AP Photo/Brazil's Air Force)
FANT TRE NYE DØDE: Dårlig vær bidro til at letemannskaper måtte avbryte søket etter flere omkomne etter Air France-ulykken. (AP Photo/Brazil's Air Force) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Det er gått elleve dager siden Air France Flight 447 styrtet i Atlanterhavet, 44 av de 228 menneskene som omkom er nå hentet opp fra havet. Og i Brasil har myndighetene startet jobben med å identifisere de døde.Jobben med å finne frem til navnene på de totalt 44 døde som her hentet opp, kan gi etterforskerne gode spor i jakten på årsaken til flyulykken.

Viktige sporDe som så langt har blitt hentet opp fra Atlanterhavet har blitt funnet på vidt forskjellige steder, og kan man identifisere Air France-passasjerene så kan man også finne ut hvor de satt i flyet. Dette kan bidra til å underbygge teorien om at flyet ble ødelagt før det gikk ned.

- Dersom de omkomne som er funnet rundt et område i havet kom fra en del av flyet, og omkomne fra en annen del av flyet blir funnet ett annet sted — så sier det oss ganske mye, sa Peter Goelz tidligere leder for U.S. National Transportation Safety Board til Washington Post.

Goelz sa videre at de døde er nå det beste beviset etterforskerne har for å finne den endelige årsaken til ulykken.

Sjansene små for å finne alleSent torsdag kveld hentet et brasiliansk skip opp tre nye døde fra flyet, men på grunn av sterk vind og regn ble videre søk fra luft og vann avbrutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer