Tre nye ran i Oslo

Plutselig sto tre unge ransmenn maskert med finlandshetter foran Rukhsana Perveek i kiosken Mor Go'hjerta på Bjølsen i Oslo. Den ene gutten rettet en pistol mot henne, truet og forlangte kassabeholdningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men ranet ble avverget, og guttene løp fra stedet - skremt av en mann som dukket opp utenfor kiosken.

Tok bussen

Fem ungdommer ble kort tid etter arrestert ved Sagene kirke og i Ullevålsveien, mistenkt for grovt ransforsøk. Guttene hadde tatt bussen fra åstedet. Det hadde et vitne observert.

En 17-åring ble kjørt til politiarresten. Tre andre i 13- 14-årsalderen ble kjørt til barnevernsvakta, mens en ble løslatt.

- Jeg sa til guttene at dette ville jeg ikke ha noe med å gjøre. Jeg går inn på bakrommet, kalt røykerommet. Dere får åpne kassa sjøl, sa jeg, forteller Rukhsana til Dagbladet. Da var det mannen utenfor oppdaget at kiosken ble ranet.

- Han banket på ruta, og de tre guttene løp sin vei, sier hun - tilsynelatende rolig og avbalansert etter den opprivende hendelsen.

Leketøyspistol

Politiet satte i gang en større ranerjakt med flere patruljebiler. Et vitne hadde sett en ungdomsgjeng ta bussen, og to jenter fortalte at en av guttene hadde kastet fra seg våpen under en bil i Bentsebrugata.

Dette førte til at politiet etter kort tid fant en springkniv og en leketøyspistol under bilen. Gjenstandene blir nå undersøkt med henblikk på fingeravtrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer